keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Annan mun olla syypää mun hymyyn

Tollaset fiilikset on nyt. Hymyilyttää ja muutenkin on kivaa. Sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni, ja lähdettyä lenkille. Vielä viiden aikaan aamulla vesisateeseen!

Mutta pidemmittä puheitta: Tervetuloa vaan sulle jos olet eksynyt tänne. 11 viikkoa elämästä kertoo nuoren naisen, minun, matkasta kohti hoikempaa ja terveempää kehoa. Alkuvuodesta vaa'an 110kg lukemat herätti ja 15kg tippuikin ruokavaliota muuttamalla. Muutamat kilot on jo ikävästi tosin löytänyt tiensä takaisin, mutta nyt on uudet aseet käytössä. Aloitan 11 viikon juoksuohjelman, joka olisi tarkoitus aloittaa ensiviikon maanantaina. Myös tavoitteena on katsoa vähän tarkemmin, mitä syö ja lisätä liikuntaa (mitä ennen en edes harrastanut). Tämän 11 viikon tavoite on saada itselle motivaatiota ja intoa liikuntaan, painonpudotukseen ja terveellisempiin elämäntapoihin. Kaikki tämä myös toivottavasti jatkuu juoksuohjelman päätyttyä.

Tsemppaukset, omat kokemukset ja palaute sun muu on hyvinkin tervetullutta! :)

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, Mirmu! Haluan ehdottomasti seurata matkaasi ja olla mukana tsemppaamassa!:)

  Itselläni oli samat lähtölukemat muutama vuosi sitten ja jojoilujen kautta nyt on reilut 40kg siitä poissa. Ja kyllä se on ollut sen arvoista! Kalorilaskuri on ollut minun suunnattoman tärkeä apuvälineeni. Samoin se liikuntakärpänen, joka puraisi ja todella kovaa!

  Aivan upea muuten tämä ensimmäisen postauksesi otsikko! Kyllä, sinä voit todellakin olla syypää sun hymyyn. Kaikki lähtee sinusta itsestäsi, tahdostasi ja motivaatiostasi. Ja siitä, että tykkäät itsestäsi!

  Kovasti siis intoa matkaan, mielelläni olen tsemppaamassa ja tukemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta (ja ensimmäisestä!!) kommmentista :)

   Hienosti olet saanut kyllä painoa pudotettua ja upea muodonmuutos sinulla kuvista päätellen. Ei uskoisi, että joskus olet minun painoinen ollutkaan :)

   Ehkä minullakin vielä liikunta muuttuu kivaksi asiaksi elämässä, vaikka onhan kahdesta lenkistäkin jo selvitty itkemättä!

   Poista
 2. Tervetuloa bloggaajien joukkoon :)

  VastaaPoista