torstai 22. marraskuuta 2012

Houkutus

Jatkossa on pakko käydä itse kaupassa. Pyysin minun kihlattuani tuomaan kaakaonmakuista Profeel -protskujuomaa, koska se on edes vähän (vai vähän enemmän..) makeaa eli täydellisesti sopii tämmöiselle ENTISELLEpersolle karkkien ja jäätelön sijaan.
Mutta mitäs kauppakassista löytyykään? Kaakaovanukasta. Oli melko lähellä sen luokan raivokohtaus, että huhhuh. Onneksi sitten vanukkaat oli hävinnyt kaapista hermosauhuja poltellessani ja vetäisin banaanin naamaan toisen virnistellessä vieressä. Toivottavasti oli edes hyvät vanukkaat, perskele!
Oon täysin tykästynyt (kahden päivän perusteella jepjep) aamuyöllä lenkkeilyyn. Sain purettua suklaavanukkaasta johtuvan ärsyyntymisen, kuunnella hyvää musiikkia ja huomenna oletettavasti löytyy kropasta uusia lihaksia joiden olemassaolosta ei ollut tietoakaan. Suihkussa käyminenkään 50 minuutin hikilenkin jälkeen ei ole koskaan tuntunut paremmalta tai omena maistunut yhtä hyvältä tietäen kuinka moneen otteeseen kulutin nuo kalorit juuri äsken ulkona.

En tiedä, onko vähän liiankin turhan aikaista sanoa, mutta tuolla tihkusateessa hölkätessä tuli sellainen tunne, että minä pystyn tähän! Fyysisesti olin ihan puhki ja hiki puski takin läpi mutta mielessäni huusin hoosiannaa, että olin taas lähtenyt vapaaehtoisesti lenkille. Ja jos minä pystyn tähän niin sillon kuka tahansa pystyy, tälleen kliseisesti sanottuna!


(Katsokaa nyt, Obamakin on samaa mieltä!)


Pakko muuten todeta tähän loppuun, että oon tosi iloinen mun ensimmäisestä seuraajastani sekä kommentista! :) Ja jos tänne on löytänyt tiensä muutkin, niin kiinnostaisiko teitä tietää tarkkoja mittoja, pelkkä pituus/paino, kuvia vai mitä olette uteliaat silmäparit siellä ruudun takana vailla?

3 kommenttia:

 1. Oi, ensimmäinen kommentoija on taas täällä kyttäämässä! :D

  Minusta on ihan sinun oma asiasi, laitatko tarkkoja mittoja vai et. Ihan miten itse haluat. Tietysti painonpudotusta on helpompi seurata, jos kilot (tai mitat) on selvillä, mutta minusta se on ihan jokaisen oma päätös haluaako niitä julkistaa. Minä muuten kirjoitin omaan blogiini tiivistelmän painonpudotuksestani, käy lukemassa jos kiinnostaa! ;)

  Hui, lenkkeilyä aamuyöstä? Onko sinulla sitten sellainen elämänrytmi, että joudut heräämään aikaisin? Ihan mielenkiinnosta vaan kysyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyttää rauhassa! :D

   Voisin kyllä vaikkapa maanantaina ennen juoksuohjelman aloittamista ottaa mitoista selvää ja pistää vaikkapa aina viikon välein, että miten menee.

   Aamuyölenkit johtuu minun vähän huonosta elämänrytmistäni, eli ihan sekaisin on kello pään sisällä. Pitäis yrittää kääntää sitä vähän, ettei päivät mee nukkumiseksi ja yöt lenkkeilyksi ;)

   Oli muuten todella inspiroiva toi sun kirjoitus sun matkasta ja laihdutuksesta :) Ehkä minäkin vielä joku päivä kirjotan tollaisen stoorin muiden ihmeteltäväksi!

   Poista
 2. moikkamoi:) kiinnostavan tuntuinen blogi:) toivottavasti täältä löytyy myös jotain juoksuvinkkejä matkan varrella tämmöselle huonokuntoselle, joka kans on yrittäny löytää motivaatiota lenkkeilyyn! Mutta se tuntuu jäävän aina pelkkään ripeään kävelyyn... :D

  tsemppiä matkaan! :)

  VastaaPoista