torstai 29. marraskuuta 2012

Voihan flunssa

Tosiaan, viime viikosta asti olen ollut ihan flunssainen ja kuumeessa, joten tämä viikko on mennyt vain laiskotellessa ja syödessä vähän miten sattuu :( Että ottaa päähän käydä edes kaupassa ja liukastella tuolla ulkona. Aloin vaan miettiä, että miten ihmeessä juokseminenkaan onnistuu sitten ulkosalla.. Vihaanvihaanvihaan talvea niin paljon! Ehkä vaan menenkin salille rääkkäämään itseäni, ettei tarvi ulkona palella. Olisi vielä tuossa lähisalilla niin hyvä tarjouskin, että ehkä voisikin mennä.

Eilen punnitsin itseni, ja vaaka näytti 96.8kg, pituutta on sellaiset 178cm. BMI 30,6. Vyötäröstä löytyy 91cm mittaa, reidestä 67cm ja lantiolta 116cm. Ehkä tämä tästä lähtee sitten laskemaan, kunhan saan itseni kuntoon. Kuvaa voisin pistää kropasta sitten kun tervehdyn ja olen sairastamisajalta tulleet nesteet saanut pois!

Tämä tosiaan oli vähän väliaikatiedoitus, en ole lusmunnut (ainakaan pahasti) ja täällä olen vielä!


Terkuin: kipeä Mirmu 39 asteen kuumeessa eikä ajatus kulje


1 kommentti:

  1. Yksi tsemppaaja mukaan lukijaksi! :) Toivottavasti olosi paranee pian. Eikä anna lauhdutusinnostuksen lakata pieneen lepotaukoon!

    Itselläkin suunnitelmissa aloittaa juoksuohjelma (kunhan ensin saisin hengityksen kulkemaan edes hitaassa hölkässä...) Kenties raportoit ohjelman kulusta jotain, joka innostaa meikäläistäkin ;)

    Hyviä joulunodotuksia!

    VastaaPoista